Susitikimas su Jaunimo savanoriškos tarnybos savanorėmis ir kuratore Jonavos rajono savivaldybės Grigorijaus Kanovičiaus viešojoje bibliotekoje

2024.07.02 Jonavos rajono savivaldybės Grigorijaus Kanovičiaus viešojoje bibliotekoje vyko baigiamasis susitikimas su Jaunimo savanoriškos tarnybos savanorėmis ir kuratore.

Susitikimo metu savanorės aktyviai dalinosi įgyta patirtimi savanorystės metu, išsamiai papasakojo apie patirtus iššūkius ir strategijas, kurios padėjo patirtus sunkumus įveikti lengviau. Savanorės aktyviai prisidėjo prie organizacijos renginių įgyvendinimo bei pačios iniciavo veiklas. Pasak savanorių, tai buvo puiki galimybė ne tik prisidėti prie Jonavos viešosios bibliotekos veiklų įgyvendinimo, bet ir geriau pažinti save bei gimtąjį miestą. Susitikimo pabaigoje kartu su kuratore suteikėme savanorėms grįžtamąjį ryšį ir padėjome įsivertinti ilgalaikės savanorystės patirtį. Džiugu, kad atsiranda vis daugiau jaunuolių norinčių išbandyti savanorystę Jonavos viešojoje bibliotekoje!

No description available.